Wouter Lak
Directeur Veldman Linnenverhuur

Veldman Linnenverhuur is in januari 2019 verhuisd naar Koperslagersweg 21a (Kooypunt) Den Helder. Voorheen was het bedrijf verdeeld over twee verschillende locaties in Den Helder: een kantoorruimte en een opslagruimte. Om efficiënter te kunnen werken is alles nu onder één dak te vinden in de oude showroom van Martin Schilder.

Veldman Linnenverhuur
Al meer dan dertig jaar wast en verhuurt Veldman Linnenverhuur beddengoed, handdoeken en keukentextiel aan onder meer hotels, restaurants en bungalowparken. Vanaf mei 2018 gebeurt dat zelfs over de grens. Het bedrijf timmert aan de weg.

Onze organisatie is compact met korte lijnen en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.
Wij werken nauw samen met een groot aantal geselecteerde wasserijbedrijven door het hele land die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daardoor is het mogelijk om onze klanten uit de sectoren horeca, recreatie en toerisme waar dan ook in Nederland goed te bedienen.

Wat is de Linnenkoerier?
‘De Linnenkoerier is vooral gericht op kleinschalige logiesverstrekkers. De particuliere markt dus: kleine ondernemingen met een paar kamers, of zelfs maar één. Een mooie aanvulling op het grotere werk, want zo kan iedereen gebruik maken van onze diensten. Kleine B&B en guesthouses, wassen nu nog vaak alles zelf, terwijl het veel voordelen heeft dit uit te besteden’

Zoals?
‘Het lijkt misschien goedkoper om zelf lakens te wassen en te strijken, maar zonder dat je het doorhebt kunnen de kosten toch hoog oplopen. Als je veel wissels hebt, draaien de wasmachine en wasdroger overuren. Dat kost veel tijd en energie en door het vele gebruik is de apparatuur sneller aan vervanging toe. Een ander voordeel is dat je zelf het linnengoed niet hoeft aan te schaffen. Zeker als je net begint is dat natuurlijk een mooie besparing. Je hebt bij ons geen afschrijvingskosten, want je hoeft zelf nooit nieuw beddengoed of handdoeken te kopen. Wij wassen en strijken het bed- en badlinnen en brengen het pakket tot aan je deur.

Langs de Noord Hollandse kust hebben wij het voorrecht om een groot aantal vakantieparken te mogen bedienen en de kleinere logiesverstrekkers kunnen dan mooi mee in de routes. 

Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak! We laten u graag kennismaken met onze producten.
www.veldmanlinnenverhuur.nl & www.delinnenkoerier.nl
&
tel. 0223-623475

Door: Jorinde Veeger
Publicatiedatum: november 2018

Word nu abonnee

ontvang 4 nummers voor € 24,95