Volg ons op social media

teamfotoziltenzakelijk.png

Team Zilt & Zakelijk
Ronald Biesboer, Stefan Krofft, Harry Gerritsma, Jorinde Veeger, Ralph Grabowski, Joop Rommets. Missen op foto: Romana Casciola, Heidi Amende, Tessa van Daalen en Louise van der Sluis

Partners van Zilt & Zakelijk

Het is alweer acht jaar geleden dat we met een groep Texelse bedrijven startten met dit initiatief. We begonnen met tien partners, inmiddels zijn we – inclusief wat wisselingen van de wacht – met zeventien deelnemende partijen. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties die hun nek durven uitsteken, geloven in de kracht van samenwerking en verder durven kijken dan hun eigen winkel. Hun namen vindt u onderaan deze pagina. Samen financieren zij ons blad, in ruil voor redactionele aandacht of advertentieruimte. Voor ons als uitgever opnieuw het bewijs dat samenwerken op Texel loont en tot mooie resultaten kan leiden.

Mooi is ook dat bedrijven ons intussen zelf weten te vinden; geregeld bieden zich spontaan nieuwe partners en adverteerders aan. Zilt & Zakelijk wordt volop gelezen en niet alléén door ondernemers. Ook particulieren zijn nieuwsgierig naar onze verhalen áchter ondernemend Texel. Met TOP hebben wij de afspraak dat alle TOP-leden Zilt & Zakelijk gratis in de bus krijgen.

Ab
Credion
Eelman
Gemeente Texel
Hoogerheide
Rabobank
Vanbraak
Vis
Zz
Bolder
Paal17
De Krim
Videolux
Bouwbedrijf Texel

Word lid!

Gelooft u ook in de kracht van samenwerking en kijkt u verder dan uw eigen winkel? Join the club en neem contact op met:

Ronald Biesboer
Tel: 0222-310618
E-mail:

Word nu abonnee

ontvang 4 nummers voor € 24,95