teamfotoziltenzakelijk.png

Team Zilt & Zakelijk
Ronald Biesboer, Stefan Krofft, Harry Gerritsma, Jorinde Veeger, Ralph Grabowski, Joop Rommets. Missen op foto: Romana Casciola, Heidi Amende, Tessa van Daalen en Louise van der Sluis

Partners van Zilt & Zakelijk

Het is alweer twaalf jaar geleden dat we met een groep Texelse bedrijven startten met dit initiatief. We begonnen met tien partners, inmiddels zijn we – inclusief wat wisselingen van de wacht – met veertien deelnemende partijen. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties die hun nek durven uitsteken, geloven in de kracht van samenwerking en verder durven kijken dan hun eigen winkel. Hun namen vindt u onderaan deze pagina. Samen financieren zij ons blad, in ruil voor redactionele aandacht of advertentieruimte. Voor ons als uitgever opnieuw het bewijs dat samenwerken op Texel loont en tot mooie resultaten kan leiden.

Mooi is ook dat bedrijven ons intussen zelf weten te vinden; geregeld bieden zich spontaan nieuwe partners en adverteerders aan. Zilt & Zakelijk wordt volop gelezen en niet alléén door ondernemers. Ook particulieren zijn nieuwsgierig naar onze verhalen áchter ondernemend Texel. Vindt u het blad interessant en lezenswaardig, maar krijgt u het nog niet opgestuurd? Dan kunt u zich abonneren. U kunt ook onze vriend worden, wat u daarvoor terugkrijgt leest u hier. 

Eelman
Gemeente Texel
Van Braak Accountants
Vis
Zz
De Krim
Bouwbedrijf Texel
Credion
Logo Debolder Texel
TESO
KADO
Texelse Bierbrouwerij

Word lid!

Gelooft u ook in de kracht van samenwerking en kijkt u verder dan uw eigen winkel? Join the club en neem contact op met:

Ronald Biesboer
Tel: 0222-310618
E-mail:

Word nu abonnee

ontvang 4 nummers voor € 24,95