Partners van Zilt & Zakelijk

Het is alweer zes jaar geleden dat we met een groep Texelse bedrijven startten met dit initiatief. We begonnen met tien partners, inmiddels zijn we – inclusief wat wisselingen van de wacht – met vijftien deelnemende partijen. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties die hun nek durven uitsteken, geloven in de kracht van samenwerking en verder durven kijken dan hun eigen winkel. Hun namen vindt u onderaan deze pagina. Samen financieren zij ons blad, in ruil voor redactionele aandacht of advertentieruimte. Voor ons als uitgever opnieuw het bewijs dat samenwerken op Texel loont en tot mooie resultaten kan leiden.

Mooi is ook dat bedrijven ons intussen zelf weten te vinden; geregeld bieden zich spontaan nieuwe partners en adverteerders aan. Zilt & Zakelijk wordt volop gelezen en niet alléén door ondernemers. Ook particulieren zijn nieuwsgierig naar onze verhalen áchter ondernemend Texel. Na de vorige editie boden we daarom via een huis-aan-huisactie de mogelijkheid aan om abonnee te worden van Zilt & Zakelijk, zodat ook niet-ondernemers ons blad thuisgestuurd kunnen krijgen. Mede naar aanleiding daarvan meldden zich, behalve abonnees, ook weer nieuwe zakelijke leden/sponsors aan, waaronder Credion Texel, Garage Dros, Frans Zegel Bouw, TOP en leer- en werkbedrijf De Bolder. Met TOP hebben wij de afspraak dat alle TOP-leden Zilt & Zakelijk gratis in de bus krijgen.

Word lid!

Gelooft u ook in de kracht van samenwerking en kijkt u verder dan uw eigen winkel? Joint he club en neem contact op met:
Ronald Biesboer
Tel. 0222-310618
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Word abonnee!

Bent u niet-ondernemer en/of geen TOP-lid én vindt u het blad interessant en lezenswaardig, dan kunt u zich abonneren. Voor € 24,95 ontvangt u dan de komende vier nummers thuis op de mat.

 

Redactie Zilt & Zakelijk,

V.l.n.r. Ronald Biesboer, Joop Rommets, Stefan Krofft, Harry Gerritsma, Louise van der Sluis en Ralph Grabowski (Jorinde Veeger staat niet op de foto)

Partners & sponsors van Zilt & Zakelijk

Word nu abbonee

en ontvang 4 nummers voor € 24,95

Bestel nu!